Menu

Een jubileum? Vier het met een jubileumlogo!

Viert je bedrijf een vijfjarig jubileum? Of timmer je misschien al 10 jaar, 12,5 jaar of langer aan de weg? Dat zijn uitgelezen momenten om je onderneming op een laagdrempelige manier eens extra op de kaart te zetten met een feestelijk jubileumlogo.

Door je bestaande logo door onze Logomeesters uit Doetinchem tijdelijk aan te laten passen naar een sprankelende jubileumvariant, laat je op een eenvoudige, maar praktische manier aan de buitenwereld zien dat je iets te vieren hebt. Het geeft extra attentiewaarde en vertelt de kijker tegelijkertijd dat je bedrijf al jarenlang ervaring heeft.

Een goed jubileumlogo sluit aan op de merkwaarden van je bedrijf. Het hoeft dus letterlijk niet altijd vol te zitten met toeters en bellen. Daarnaast moet de vorm van een tijdelijk jubileumlogo natuurlijk eenvoudig toe te passen zijn op alle standaard communicatiemiddelen. Zo beperk je de kosten.

Hieronder vind je wat voorbeelden van een mooi jubileumlogo voor diverse branches.  Zoals je ziet, zit de grap hem soms in een aangepast icoon, soms in een andere kleur en soms in een toegevoegd lint.

Enkele voorbeelden van onze jubileumlogo’s:

 

Meer weten? • Neem vrijblijvend contact met ons op voor een jubileumlogo dat je past als een maatpak!

 

Comments

Sorry, comments are closed for this item.

BEL MIJ VOOR EEN LOGO!