Menu

Fris je huisstijl op met een professionele logo restyling logo!

Gaat je huidige bedrijfslogo al flink wat jaren mee of ben je gewoon toe aan wat nieuws? Gooi dan niet je oude logo zomaar weg. Je hebt er herkenbaarheid en merkwaarden mee opgebouwd die je vaak mee kunt nemen in een nieuw ontwerp. In veel gevallen kun je hierdoor besparen door je oude logo langzaam uit te faseren in plaats van goede huisstijldragers onnodig weg te gooien.

Een goed logo redesign is als een maatpak: het past je weer als gegoten, je voelt je er lekker bij en het straalt uit waar je voor staat. En net als bij een maatpak hebben onze Logomeesters eerst wat gegevens van je nodig voor een goed logo redesign op maat. Dat doen we door ons sterk in te leven en tijd te besteden aan het stellen van prikkelende vragen over je onderneming. Vergelijk het maar met het goed opmeten van je maten.

Daarna vertalen we dit naar een logo redesign met een sterk verhaal. We bekijken of je huidige kleuren, lettertypes en vormen jouw onderscheidende verhaal het beste ondersteunen en doen aanpassingen waar nodig. 

Enkele voorbeelden van onze gerestylede logo’s:

 

Meer weten? • Neem vrijblijvend contact met ons op voor een logo redesign dat je past als een maatpak!

 

Comments

Sorry, comments are closed for this item.

BEL MIJ VOOR EEN LOGO!